Collectie

Bij Optibril vindt u een uitgebreid assortiment brilmonturen. De keuze voor een nieuwe bril is niet eenvoudig. U maakt die keuze voor een langere tijd. Daarom is professionele begeleiding bij de keuze zo belangrijk.

Niet alleen adviseren wij wat betreft de vorm en kleur, maar we houden ook rekening met de technische eisen. Regelmatig bezoeken wij beurzen om de nieuwste trends op het gebied van brillen in te kopen.

In onze collectie vindt u voor elk wat wils. Voordelig en absolute topklasse.

Komt u vrijblijvend eens kijken en oordeel zelf.

Vergoeding brillen 2018

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kunt u veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding van uw zorgverzekeraar is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Bovendien kan het een heel gedoe zijn om uw geld ook daadwerkelijk terug te krijgen. Dat kan makkelijker!

Een groot deel van de zorgverzekeraars is aangesloten bij het Centraal Optiek Declaratie Systeem (icodis+). Met de aangesloten zorgverzekeringsmaatschappijen kunnen wij de afhandeling van uw vergoeding direct regelen zonder tussenkomst van u. De vergoeding wordt onmiddellijk in mindering gebracht op uw factuur en u hoeft zelf niets meer te doen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen!